Herkese Selamlar
Konuma ilgi gösterdiginiz için tesekkürler
1 ay'dir PCI-E DVB-S2 Tuner ariyorum
Google'den arastirdigimiz zaman, ilk çikan tuner markasi TBS oluyor
Yani, bu tür forumlar olmasaydi çok'tan beri TBS6982 almistim
Ümitle arastirdim ve asagidaki referanslarin öne çiktigini gördüm :
- Prof Revolution DVB-S2 9000 (Sitesinde bile bulunmuyor, bu kart gerçekten üretildimi ?)
- Prof Revolution DVB-S2 8000 (1 yil garanti, çin markasi 2004'de kurulmus)- Ücret : 70€
- Digital Devices Cine S2 V6.5 (Garanti suresini bulamadim, alman markasi ama ne zaman'dan beri kurulu bulamadim, almanya'da uretiliyor) - Ücret : 169€
- TBS 6982 (1 yil garanti, kimlerin kurdugunu bulamadim... kurulus tarihi 2005) - Ücret : 69€
- SkyStar 2 eXpress HD (x2) (3 yil garanti, alman markasi 1990'da kurulmus) - Ücret : 43€ x 2 = 86€
- TERRATEC Cinergy S2 (2 yil garanti, alman markasi 1994'te kurulmus) - Ücret : 119€
Amacim HTPC multimedia center kurmak ayni zaman'da server olacak
Birde, iki tuner lazim, yani Skystar 2 express HD olursa, iki tane alacam
Isletim sistemi, ilk asamada W8.1 sonra W10 olacak
Yukarida saydigim referanslarda daha iyi kaliteli varsa bilgilendirirseniz memnun olurum
Tercihim Alman veya Türk markasi olsun isterim ama korkarim ki markalarin hepsi çinde üretiyor....
Yardimci olursaniz, Excel tablosunda önemli bilgileri özetleyip sizlere suna bilirim
Ama gerçekten çok yardiminiza ihtiyacim olacak
Herkese tesekkürler
Konuma ilgi gösterdiginiz için tesekkürler
1 ay'dir PCI-E DVB-S2 Tuner ariyorum
Google'den arastirdigimiz zaman, ilk çikan tuner markasi TBS oluyor
Yani, bu tür forumlar olmasaydi çok'tan beri TBS6982 almistim
Ümitle arastirdim ve asagidaki referanslarin öne çiktigini gördüm :
- Prof Revolution DVB-S2 9000 (Sitesinde bile bulunmuyor, bu kart gerçekten üretildimi ?)
- Prof Revolution DVB-S2 8000 (1 yil garanti, çin markasi 2004'de kurulmus)- Ücret : 70€
- Digital Devices Cine S2 V6.5 (Garanti suresini bulamadim, alman markasi ama ne zaman'dan beri kurulu bulamadim, almanya'da uretiliyor) - Ücret : 169€
- TBS 6982 (1 yil garanti, kimlerin kurdugunu bulamadim... kurulus tarihi 2005) - Ücret : 69€
- SkyStar 2 eXpress HD (x2) (3 yil garanti, alman markasi 1990'da kurulmus) - Ücret : 43€ x 2 = 86€
- TERRATEC Cinergy S2 (2 yil garanti, alman markasi 1994'te kurulmus) - Ücret : 119€
Amacim HTPC multimedia center kurmak ayni zaman'da server olacak
Birde, iki tuner lazim, yani Skystar 2 express HD olursa, iki tane alacam
Isletim sistemi, ilk asamada W8.1 sonra W10 olacak
Yukarida saydigim referanslarda daha iyi kaliteli varsa bilgilendirirseniz memnun olurum
Tercihim Alman veya Türk markasi olsun isterim ama korkarim ki markalarin hepsi çinde üretiyor....
Yardimci olursaniz, Excel tablosunda önemli bilgileri özetleyip sizlere suna bilirim
Ama gerçekten çok yardiminiza ihtiyacim olacak
Herkese tesekkürler